pirmadienis, balandžio 05, 2010

internetinių parduotuvių porelė

Praėjo šventės, išleidote vieną kitą litą, todėl pats tinkamiausias metas pasižvalgyti po internetines parduotuves. Kad nekiltų noras neplanuotai paišlaidauti…

Kadangi pati jau pasinaudojau šių parduotuvių paslaugomis, drąsiai jas galiu rekomenduoti ir jums. Kodėl pavadinau porele? Todėl, kad abi parduotuvės priklauso tai pačiai bendrovei, įsikūrusiai Džersyje, vienoje iš Kanalo salų. Nors kainos nurodytos svarais, o adrese paminėta Jungtinė Karalystė, tačiau šios salos nėra Jungtinės Karalystės dalis. Taigi, jos net nepriklauso Europos Sąjungai. Tačiau galite apsipirkinėti, negalvodami apie importo mokesčius, kadangi Kanalo salos įeina į Bendrijų muitų teritoriją.

Panašaus paprasto ir aiškaus dizaino parduotuvės pirmiausiai jus galėtų sudominti dėl to, kad prekes į bet kurią pasaulio šalį pristato NEMOKAMAI. Taigi kas jos?

www.digyourhome.com
Ši parduotuvė siūlo namų apyvokos reikmenis, prekes naminiams gyvūnams, sodui ir daržui. Prekių nėra labai daug, bet siūlomi įdomesni aukštos kokybės daiktai ir dažniausiai žemesnėmis kainomis negu kitose parduotuvėse. Rasite ir Bodum, ir Jamie Oliver produkcijos, taip pat puikių dovanų. Pvz., pesto auginimo ir darymo rinkinuką :)

www.feelunique.com
Tiesiog grožio centras :)) Kosmetika, parfumerija, įvairūs aksesuarai, prekės namų jaukumui, maisto papildai… Ne tik moterims, bet ir vyrams, vaikams. Žinomų prekių ženklų produkcija siūloma už žemesnę kainą nei Lietuvos parduotuvėse. Taip pat nemažai organinės kosmetikos, ypač vaikams. Sudomino australiški Eco.Kid produktai, tarp kurių yra ir natūrali priemonė nuo utėlių :)

Kadangi feelunique dažnai siūlo įvairių nuolaidų, siūlau prenumeruoti jų naujienas arba sekti informaciją Facebook’e.

Koks įspūdis? Mano prekės buvo išsiųstos kitą dieną po užsakymo. Siuntiniai iš parduotuvių Lietuvą pasiekė mažiau nei per savaitę, diskretiškai supakuoti rudose dėžutėse, o prekės saugiai ilsėjosi tarp putos gabalėlių. Klientų aptarnavimui priekaištų beveik neturiu. Tik digyourhome neatsiuntė užsakymo patvirtinimo ir informacijos apie prekių išsiuntimą, tačiau, prisijungusi prie savo sąskaitos, galėjau matyti, kad prekės išsiųstos. Taigi šias parduotuves tikrai galima įtraukti į savo mėgstamų tinklalapių sąrašą ;)

2 komentarai:

Unknown rašė...

Geras! Butinai pabandysiu. Nesu fane internetinio shoppingo, bet gal laikas keisti iprocius?:) Kainos is tiesu skiriasi nuo parduotuviniu...

Anonimiškas rašė...

Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!