šeštadienis, kovo 20, 2010

ci ku ca ku, tu ku tu ku, skuba daug lietaus nykštukų…

Artimiausių dienų oro prognozės skelbia pavasarį ir lietaus sezono pradžią :) Iš batų dėžių trauksime madingais tapusius guminius batus ir kartu su vaikais eisime taškyti balų… O smagiausia tai būtų daryti su linksmais ir stilingais guminukais. Ir kuo gi galime pradžiuginti savo mažuosius (o gal save…)?

Galbūt įdomiausius gamina skandinavai. Nors skirtingos firmos, bet prekės šiek tiek panašios. Greičiausiai tai skandinaviškas stilius ;) Ryškios spalvos, įdomūs raštai, formos… Kvepia retro.

Katvig, gaminantys drabužius iš organinės medvilnės ir aktyviai palaikantys ekologines idėjas (pvz., pirmieji Skandinavijoje pagamino kombinezoną iš senų plastiko butelių), jau ne vieną sezoną siūlo vis kitokių spalvų obuolinius guminukus.
katvig_wellies1 Kiti danai Smafolk irgi akis džiugina savo firminiu ženklu – obuoliu – margintais guminiais batais. Smagiausiai atrodo trumpi su raišteliais :)
samfolk_short
Panašų modelį galima rasti ir dar pas vienus danus CeLaVi, kurie turi visą lietaus rūbų ir batų liniją. Kaip patys sako, jiems guminiai batai nėra tik gumos gabalas, todėl rūpinasi kokybe ir laikosi ortopedinių reikalavimų. Svarbiausia, kad kuria linksmus guminukus.
 celavi_short
selavi_long
Vilniaus Panoramoje atsidariusioje švedų Vincent parduotuvėje rasite įvairiausių guminukų, bet kainos, kaip ir visų skandinaviškų prekių, gana aukštos.
vincent1
vincent2
O ką gi siūlo anglai? Toby Tiger, kurių klientėmis yra aktorės Gwyneth Paltrow ir Catherine Zeta Jones, taip pat mėgsta retro stilių ir obuolius ;)
toby_tigerO Joules, vadindami save tikro britiško stiliaus su ekscentriškumo priemaišomis atstovais,  šį sezoną paneles ir ponaičius norėtų apauti smagaus dizaino guminukais ;) joules_shortjoules_long Ir pabaigai – amerikiečiai Kidorable, gaminantys vaikiškus lietaus rūbus, batus ir aksesuarus. Populiarūs ne tik JAV, bet ir Europoje. O ypatingą reklamą jiems padarė Tomo Cruise’o ir Katie Holmes dukrelė Suri, kurią paparaciai ne kartą užfiksavo su Kidorable guminukais ir aksesuarais. Atrodo patogūs ir linksmi, su mielomis detalėmis. Turėtų mažiesiems patikti :)
kidorable_fairy
kidorable_bee

2 komentarai:

modish rašė...

Pamenu, kad Danijoj tie gumbačiai baisiai populiarūs, bet nepasakyčiau, kad pvz. pas mus, Vilniuje, jų pasirinkimas didelis.
O tai blog'o autorė kokius nors įsigijo sau, ar vaikui? ;)

lo rašė...

sau turiu, vaikui kokių reikėtų... dar neapsisprendusi :) gražūs daug kainuoja ;)