ketvirtadienis, kovo 25, 2010

sonia rykiel pour h&m

H&M kol kas nėra Lietuvoje (o gal ir niekada nebus), bet šio tinklo parduotuvės lengvai pasiekiamos kiekvienam keliaujančiam po Europą. Taigi kas pas juos naujo?

H&M tęsia bendradarbiavimą su žinomais “vardais”. Šį kartą – su Sonia Rykiel, garsia Prancūzijos dizainere, dažnai vadinama trikotažo karaliene. Deja, vasario 20 dieną parduotuvėse ir internete pasirodžiusi kolekcija jau išparduota. Gal ji ištirpo ne taip staigiai kaip Jimmy Choo avalynė, bet vis tik tai galėtume pavadinti eiline H&M sėkme. Ryškios spalvos, dryžuoti mezginiai, plazdančios suknelės, romantiški aksesuarai… Belieka tik pasigrožėti nuotraukomis :) 


Dizainerė pristatė drabužių ir aksesuarų ne tik moterims, bet ir vaikams (tik vyrus, deja, pamiršo…).


Tokia jau soniarykieliška lėlytė ;)


Jei nespėjote įsigyti ar susidomėjote, tikrai rasite vieną kitą egzempliorių Ebay.  Daugelis neatsispyrė pagundai nusipirkti daugiau negu reikia. Ypač kai garsios dizainerės modeliuotų rūbų ir aksesuarų kainos neviršijo 200 Lt. 

O palyginimui kelios foto iš tikrosios Sonia Rykiel 2010 m. pavasario-vasaros kolekcijos. Kaip matote, dizainerė ištikima sau, net ir kurdama drabužių liniją prekybos tinklui :)


4 komentarai:

modish rašė...

Super. Žiauriai gražu.

Donata rašė...

grazu..bet isigyti praktiskai neimanoma..bent jau internetu..- viskas solout seniai ;)

Anonimiškas rašė...

Oho! Nezinojau, kad yra tokia galimybe. Labai idomiu dalyku cia pas tave prisiskaitau:) Sekmes!
Nida

lo rašė...

smagu, kad randate laiko paskaityti ;)